GDPR

Integritetspolicy www.canvasord.se

För dig som kund hos Bildmakarna Fotograf Rolf Karlsson AB/Bildmakarnamedia i Bergslagen:

1. Uppgifter registreras i bildarkiv innehållande negativ och/eller digitala bildfiler med kunder/personer fotograferade av oss. I arkiv sparas bildfiler under personnamn, ej personnummer. Personnummer samlas aldrig in. Kontaktuppgifter som namn, telefonnummer, mailadress och postadress tas in vid bokning. Vårdnadshavare svarar för minderåriga.

2. Genom att beställa fotografering hos oss samtycker du till lagring och hantering av dina personuppgifter i form av namn, telnummer och bild. För av företag/organisationer beställda personalbilder och liknande ansvarar beställaren för att kommunicera sina regler/avtal avseende integritetspolicy med sina medarbetare för personuppgifterna (bilderna).

3. Personuppgifter (bilderna) lagras i syfte att fullgöra avtalade tjänster såsom att leverera och framställa kopior av bilder, och leverera dessa i fysisk eller digital form till kunden.

4. Som kund godkänner du att Bildmakarna Fotograf Rolf Karlsson AB / Bildmakarnamedia i Bergslagen använder personuppgifterna för att kommunicera med dig via telefon, epost eller andra kommunikationsmedel för att upplysa om leveranstider, prisuppgifter eller annat som kan vara relevant för dig som kund.

5. Bildmakarna Fotograf Rolf Karlsson AB / Bildmakarnamedia i Bergslagen kommer inte dela dina personuppgifter (bilder, kontaktuppgifter etc) med annan part utan att vi först frågat dig.

6. Önskar du korrigera eller radera dina personuppgifter (bilder, kontaktuppgifter etc) kan du kontakta Bildmakarna Fotograf Rolf Karlsson AB / Bildmakarnamedia i Bergslagen på info@bildmakarna.com

7. Som kund ansvarar du själv för att uppdatera (meddela ändringar av) dina uppgifter så att Bildmakarna Fotograf Rolf Karlsson AB / Bildmakarnamedia i Bergslagen ska kunna fullfölja sina åtaganden gentemot dig.

8. Den rättsliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter är den överenskommelse som du ingår med Bildmakarna Fotograf Rolf Karlsson AB / Bildmakarnamedia i Bergslagen vid bokning/utförande av fotografering eller andra tjänster.

9. Bildmakarna Fotograf Rolf Karlsson AB / Bildmakarnamedia i Bergslagen förbehåller sig rätten att behålla uppgifter i minst sju (7) år efter utförd fotografering. Den rättsliga grunden för att vi spar dina uppgifter i minst sju (7) år är för att vi måste fullgöra våra förpliktelser enligt Bokföringslagen.

10. Vid frågor om personuppgiftshanteringen kontakta Rolf Karlsson, Bildmakarna Fotograf Rolf Karlsson AB / Bildmakarnamedia i Bergslagen. info@bildmakarna.com

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.